Consulten

U kunt bij mij terecht voor een Kruidenconsult, Voetreflextherapie, Klassieke Spiermassage of een Aromakruidentherapie op verantwoorde wijze. Na een onderzoek aan de hand van vragen wordt een klacht duidelijk en kan de behandeling beginnen in overleg met de cliënt.

Een klacht kan behandeld worden met:

Een kruid (thee, tinctuur, zalf of een crème).
Voetreflextherapie: Beide voeten worden gemasseerd en behandeld met grepen, te beginnen met de basisgreep. Voetreflexmassage is een zeer oude therapievorm die een gunstige invloed kan hebben op slecht of zwak werkende organen en lichaamsdelen. Het is een effectieve therapie op natuurlijke basis. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Pijnen en storingen in de energiestromen kunnen worden verholpen met voetreflexmassage.
Spiermassage: Het masseren van het lichaam wordt gedaan op de klassieke wijze en richt zich op de huid en spieren. Bijvoorbeeld een stijve rug, nek, schouders en benen. Door de massage wordt de stofwisseling gestimuleerd, zodat de afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Wanneer u zich bezeerd heeft dan wrijft u automatisch op de zere plek. Vroeger masseerden mensen elkaar, het hoorde bij het dagelijkse beeld. Door de drukke samenleving is het masseren op de achtergrond geraakt. Een spiermassage houdt het lichaam in een goede en prettige conditie. Laat u eens verwennen en u voelt zich als herboren.
Afspraakmogelijkheid: Vanaf mei tot september op maandag en dinsdag en vanaf september tot mei iedere werkdag. Telefoon: 06-51642843 of 0513-413398. Of een mail sturen naar: artina@degoedehoop.com.